Gel cu extract de melc

joi, 19 aprilie 2018

Acidul Hialuronic - Aliat al frumusetii



Intr-o societate in care cursa femeilor de a prezerva cat mai mult timp frumusetea si aspectul tineresc al pielii,  rezultatele cercetarii in domeniul dermato-cosmetic reprezinta un adevarat aliat.  Printre substantele minune de care depind frumusetea si tineretea pileii se numara si ACIDUL HIALURONIC.

Ce este acidul hialuronic?
Acidul hialuronic, cunoscut şi sub numele de hyaluronan sau hialuronat, reprezinta un carbohidrat ce se gaseste in mod natural in corpul uman, mai ales in catilaje şi in piele. Rolul acidului hialuronic este sa transporte nutrienţii catre celule, sa le purifice de toxine sis a lubrifieze. De asemenea, acesta retine cantitati mari de apa, de 100 de ori volumul propriu, astfel fiind  considerat un ingredient premium pentru hidratarea tesuturilor.

Carenta de acid hialuronic
Pe masura ce imbatranim, cantitatea de acid hialuronic sintetizata de celulele organismului tinde sa se diminueze, avand ca si consecinte: 
  •          Pierderea elasticitatii tesuturilor si in special a pielii
  •          Deshidratarea tenului
  •          Aparitia ridurilor faciale, pe gat si decolteu
  •         Slabirea articulatiilor si inflamarea cartilajelor


Calitatile si beneficiile acidului hialuronic:
  •        Stimuleaza sinteza de colagen; colagenul sustine pielea, tendoanele si cartilajul avand efect antiaging
  •          Estompeaza ridurile datorita proprietatii de a umple golurile dintre fibrele de colagen si elastina.
  •          Umplerea ridurilor de expresie sau datorate varstei, localizate in zona periorala (in jurul gurii), perioculara (in jurul ochilor), glabelara (intre sprancene)
  •         Confera  elasticitate si luminozitate pielii



Utilizari in estetica ale acidului hialuronic:
·         Injectiile permit corectarea defectelor, rectificarea de maniera discreta si naturala a aspectului imbatranit si obosit al fetei. Trebuie remarcat faptul ca injectiile de umplere, spre deosebire de injectiile cu toxina botulinica, nu altereaza mobilitatea muschilor fetei si nu reduc expresiile fetei
·         Aplicarea de creme cu acid hialuronic care au ca efect stimularea pileii, reducerea semnelor imbatranirii si rducerea  ridurile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu