Gel cu extract de melc

miercuri, 28 ianuarie 2015


SULFATUL DE GLUCOZAMINĂ 




Utilizarea sulfatului de glucozamină, un extract din carapacea crustaceelor, s-a dovedit a avea efect documentat pe artroza la genunchi. Câteva studii care au analizat efectul suplimentelor alimentare conţinând sulfat de glucozamina  au arătat  că sulfatul de glucozamină a fost eficient în scăderea durerii şi îmbunătăţirea funcţiei articulare.
TRATAMENT DE PRIMA LINIE
Efectul benefic al sulfatului de glucozamină a fost acela care i-a determinat pe reumatologi să-l recomande ca tratament de prima linie în tratarea artrozei la genunchi. Numeroase studii arată că sulfatul de glucozamină  administrat pe perioade de 8-12 săptămâni, poate diminua durerea şi îmbunătăţeste funcţionarea articulaţiilor.
Glucozamina are efect de reconstrucţie a cartilajului articular, ajută la menţinerea sănătaţii cartilajului şi s-a dovedit că opreşte erodarea cartilajului articular. Pentru a fi eficientă, glucozamina are nevoie de prezenţa sulfului.


Unguentul conţine uleiuri esențiale prețioase, cum ar fi ulei de eucalipt, camfor și ulei de pin. Datorită prezenţei sulfatului de glucosamină, unguentul stimulează regenerarea celulelor pielii şi ameliorează durerile articulare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu