Gel cu extract de melc

joi, 1 februarie 2018

Beneficiile plantei Moringa


Originară din Asia și Africa, Moringa oleifera face parte din familia Moringacea. Este cunoscută sub multe denumiri, precum copacul-hrean, copacul-copan și copacul kelor. Toate părțile componente ale plantei Moringa – rășină, fructe, frunze, scoarță, rădăcină, semințe și ulei de semințe – au fost folosite în tratarea diferitelor boli, inclusiv a celor cardiovasculare, a tulburărilor și inflamațiilor gastrointestinal.

Câteva lucruri despre Moringa, care te vor face sa adori aceasta planta:
1.       frunzele conțin peste 40 de tipuri de antioxidanți, inclusiv carotenoizi, zinc, seleniu, crom, vitaminele B, C, D, A și K
2.       frunzele de Moringa conțin 36 de compuși antiinflamatori, printre care calciu, cupru, clorofilă, omega-3, omega-6, omega-9 și sulf, care sunt prezenți în mod natural în compoziția plantei
3.        frunza de Moringa conține de șapte ori mai multă vitamina C decât portocalele, mai mult calciu decât laptele, mai mult potasiu decât bananele și mai multă vitamina A decât morcovii
4.       are de 25 ori mai mult fier decât spanacul
5.       extractele din frunzele și semințele plantei Moringa oleifera conțin compuși cu proprietăți antibacteriene
6.       aplicat sub forma de creme, Uleiul de moringa hrăneşte pielea şi inlătură semnele imbatranirii
7.    moringa  ajuta la anularea efectelor negative ale unui stil de viaţă nesănătos care a afectat ficatul


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu